سین جین های خواستگاری
کتاب سین جین های خواستگاری
نویسنده: مسلم داوودی نژاد
انتشارات مهر فاطمه سلام الله علیها
در این کتاب خواهید یافت:
برای چی ازدواج کنیم؟
چه موقع ازدواج کنم؟
ملاک های انتخاب همسر؟
تفاوت ها و تفاهم های قبل از ازدواج
نکته های فراموش شده در ازدواج
آیین خواستگاری...
برشی از کتاب:
در این کتاب می خواهم بگویم که، می توانیم با انتخابی درست، زندگی ای به شیرینی عسل داشته باشیم... خوشبختی در زندگی، آرزوی دیرینه ی بشر بوده و هست و انسان همواره سودای دستیابی به این مهم را در سر می پروراند. یکی از مسائل مهم جوانان در آستانه ی ازدواج، چگونگی برخورد با یان پدیده و نتیجه گیری درست در جهت انتخاب همسر دلخواه و شایسته و مطابق با اصول اعتقادی خود می باشد.
اصلاح جامعه در گرو برپایی کانونی مطمئن و مناسب برای تربیت و هدایت آینده سازان آن جامعه است.
.....
یکی از عوامل مؤثر برای رسیدن به زندگی متعادل و منطقی، طرز فکر یکسان است. طرز فکر و اندیشه ی افراد از نوع فرهنگ، سطح تسهیلات و سن افراد تأثیر می پذیرد. تفاهم به معنای مشابه بودن در نوع تفکر، و به عبارتی تفاهم فکری، هم سطح بودن و یکسانی در نوع جهان بینی و فهم و ادارک زن و مرد نسبت به مسائل مختلف فردی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است؛ و کمک می کند تا شیوه ی تفکر افرادی که مسلماً، در مراحل مختلف زمانی، به صورت های گوناگونی می اندیشند، هم گام و هم سو شود. (سین جین های خواستگاری، ص ۱۱۵)
بریده کتاب(۲):
قبل از ازدواج چشم هایت را خوب باز کن بعد از ازدواج آنها را ببند! یعنی زمان بررسی ضعف ها، پیش از ازدواج است. قبل از ازدواج، همه ی عیب های او را ببینید، و اگر می خواهید او را قبول کنید، حداقل بدانید او چگونه است! چون آدم ها را آنگونه که هستند باید پذیرفت، نه آنگونه که در رؤیای ما زندگی می کنند؛ و نه آن گونه که به ما قول داده اند. (سین جین های خواستگاری، ص۵۱)
بریده کتاب(۳):
اسلام بالاترین وظیفه ی زن را مدیریت جامعه ی کوچک و مهم خانواده می داند و این مسئولیت را به علت اهمیت تربیت فرزند، و ارائه ی نیروی کارآمد به اجتماع، مقدم بر تمام عملکردهای روزانه ی زن می داند. اسلام، مدیریت منزل را برای زن بسیار والا و ارزشمند می شمارد، اما پس از ارزش گذاری بر فعالیت های خانوادگی زن، برای وی جایگاه ارزشی چشم گیری در عرصه ی خارج از خانواده تعریف می نماید. (سین جین های خواستگاری، ص ۹۸)
بریده کتاب(۴):
ازدواج با یک فرد، مساوی با پیوند با یک خانواده، فامیل و نسل است. در مسئله انتخاب همسر، معقول نیست که انسان بگوید من می خواهم با خود این فرد ازدواج کنم، و کاری به خانواده و خویشان و فامیلش ندارم؛ زیرا این فرد، جزئی از همان خانواده و فامیل، و شاخه ای از همان درخت است؛ و این شاخه، از ریشه های همان درخت، تغذیه کرده است. مسلم است که بسیاری از صفات اخلاقی، روحی، عقلی و جسمی آن خانواده و فامیل، از راه وراثت و تربیت و محیط و عادات به این فرد منتقل شده است. (سین جین های خواستگاری، ص ۱۱۰)
بریده کتاب(۵):
قرآن می فرماید: از دل ناپاک، پاکی و فضیلت جوانه نمی زند. ای جوان عزیز که شوق ازدواج داری، هر کس لیاقت مادری و پدری فرزند تو را ندارد. شایسته نیست که با انتخابی نادرست زندگی خود و فرزندان آینده ات را تباه سازی! (سین جین های خواستگاری، ص ۳۳)
بریده کتاب(۶):
از مسائل مهم و اساسی در ازدواج داشتن معیار در انتخاب همسر است. بیشتر این مشکلات زندگی مشترک به دلیل انتخاب نادرست صورت می گیرد. دختر و پسر، همسر مناسب خود را انتخاب نمی کنند و پس از چند سال متوجه می شوند که مناسب یکدیگر نیستند.
پس جا دارد برای این انتخاب وقت بگذاریم و مطالعه کنیم. (سین جین های خواستگاری، ص ۶۴)
بریده کتاب(۷):
سؤالات جلسه ی خواستگاری هرچه کلی تر باشد، نتایج کلی تر و غیر قابل بررسی تری ارائه خواهد داد. هرچه سؤالات، ریز و جزئی شود، اطلاعات بیشتری از شخص مقابل به شما منتقل می کند. (سین جین های خواستگاری، ص ۱۸۴)
من تا بوسیله احوال یادداشت به این
نسق در اینترنت نخوانده بودم بسیار جذاب
و تمام بود و مقاله جالب آنها از باب بی حد از ملاقات کنندگان اینترنت کم قیمت است