نمکتاب

نمکتاب
امام علی(علیه السلام): کتاب غذای روح است.هر کس با کتاب آرامش یابد هیچ آرامشی را از دست ندهد.

قدمی برای تحول مطالعه کشورمان!

سایت نمکتاب:namaktab.ir
کانال نمکتاب: @namaktab_ir





در اين وبلاگ
در كل اينترنت
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
چهارشنبه, ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۰۳:۰۰ ب.ظ

آداب و آفات تربیت کودک و نوجوان

کتاب آداب و آفات تربیت کودک و نوجوان : پاسخی جامع به نیاز تربیتی مخاطبان

کتاب آداب و آفات تربیت کودک و نوجوان
نویسنده: حجت الاسلام هادی قطبی
انتشارات بهار دلها

معرفی:

دغدغه پرورش و تربیت دینی کودکان و کنترل رفتارهای جنسی آن ها همواره مورد توجه والدین است.
این کتاب اثری است با پشتوانه دینی و علمی و کاربردی که به نیاز مخاطبان پاسخ می دهد.
این مجموعه محصول ٣ جلسه آموزشی خانواده با بیان استاد سید داوود سید میرزایی، روان شناس بالینی است، که راهکارهای عملی تربیت دینی و جسمی کودکان و نوجوانان را شرح داده است.

بریده کتاب:

بدانیم اگر خود را تغییر ندهیم، نمی ‌توانیم تغییری در دیگران ایجاد کنیم. وقتی خود را نشناسیم و تربیت نکنیم، قادر نخواهیم بود که دیگران را تحت تاثیر قرار دهیم. قرآن شریف چنین افرادی را مذمت کرده و می فرماید: آیا دیگران را به نیکویی دعوت می‌ کنید، ولی خود را فراموش می ‌کنید؟

بریده کتاب(۲):

دشمن نمی ‌خواهد فکر جوان ما فعال باشد. او بعد از دیدن صحنه ‌های ضد اخلاقی، تا چند ساعت قدرت تفکر و نشاط برای انجام‌ کارهای مفید و عبادی نخواهد داشت؛ حال او با چنین فکر بیماری که دائماً در اختیار چنین برنامه‌ هایی است، چگونه می ‌تواند به دنبال کسب علم و فضایل اخلاقی باشد. بنابراین قبل از هر چیز، باید از انتشار ویروس گناه در فکر جوان جلوگیری کنیم.

بریده کتاب(۳):

والدین می‌ توانند برای نشان دادن تاثیر دوست ناباب در فرزندان از اینگونه تمثیل‌ ها بهره ببرند؛ به عنوان نمونه: مادری برای نشان دادن تاثیر دوست بد، سیب خرابی را در میان سیب‌ های سالم قرار داد و بعد از چند روز از فرزند خود خواست تا مقداری سیب بیاورد. فرزند رفت و دست خالی برگشت و گفت: چرا همه‌ ی سیب‌ ها فاسد شده‌است؟ مادر گفت: اگر سیب ‌ها خراب شده‌ اند، حتماً به علت وجود آن سیب خراب بوده ‌است. پسرم! همان طور که یک سیب خراب، سیب‌ های دیگر را فاسد می ‌کند، دوست و همنشین بد نیز انسان را گمراه می ‌نماید.

بریده کتاب(۴):

تشویق معجزه می کند. اگر کودک در مسائل عبادی، تلاشی کرده است، باید تشویق شود. البته باید توجه داشت که تشویق به امور مادی محدود نشود تا کودک برای مادیات، عبادت نکند؛ بلکه تحسین باید به صورت مسائل معنوی مانند بوسیدن، تفریح بردن، برخورد محبت آمیز و… نیز انجام شود.
همچنین تشویق، چند وقت یکبار صورت گیرد، نه پیوسته و بعد از هر عمل عبادی؛ چراکه نوجوان را اهل معامله می کند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۱۲/۰۶

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">