زندگی موفق
کتاب زندگی موفق: دستورهای زندگی ساز برگرفته از سخنان پروردگار عالم و پیامبر(ص)
کتاب زندگی موفق
نویسنده: عباس رحیمی
انتشارات جمال
معرفی:
زندگی موفق بدون دانستن رازهای واقعی بهتر زیستن و به کار بستن آنها میسر نیست.
بی گمان تنها کسانی می توانند این رازها را به خوبی بشناسند و به دیگران بیاموزند که انسان را به خوبی شناخته و این رازها را در عمل به کار گرفته باشند و زندگی آنان سرشار از موفقیت شده باشد؛ از این رو اثر حاضر، دستورهای زندگی ساز خود را از سخنان پروردگار عالم و خاندان پاک پیامبر (ص) برگرفته و به حق، رازهای واقعی بهتر زیستن را به ما هدیه داده است. کتاب زندگی موفق که به قلم حجت الاسلام عباس رحیمی استاد حوزه و دانشگاه، نگاشته شده اثری موفق در این زمینه بوده و بارها باز چاپ شده است.
مطالعه این اثر خواندنی و تاثیرگذار برای همه کسانی که خواستار خوشبختی دنیا و آخرت خویش اند بسیار سودمند است.
بریده کتاب:
عقل تنها نردبان تکامل و دوری از لغزش و انتخاب راه بهتر است. اکنون این سوال مطرح می شود که آیا عقل و قدرت انتخاب در همه انسان ها یکسان است و آیا این عقل می تواند رشد و توسعه یابد؟
عقل بر دو گونه است: یک گونه، همان عقل طبیعی است که هر انسانی از بدو تولد با خود دارد؛ یعنی همان چیزی که او را از دیوانگان و جانوران وحشی ممتاز می سازد.
گونه دیگر عقل قابل توسعه و تکامل است و در هر کس به گونه ای ویژه قرار دارد و آن عقل تجربی و عقل زندگی است.
بریده کتاب(۲):
محاسبه اعمال از سفارش هایی است که در متون دینی به آن توجه شده، پس لازم است مومن با خرد اعمال خود را حسابرسی کند و از بد و خوب آن آگاه شود تا بداند پیشرفت داشته یا تنزّل نموده است. رشد و پیشرفت در گرو همین حسابرسی است وگرنه فردی که از کمال یا نقص خود آگاه نیست، هرگز در مقام اصلاح و تکامل بر نمی آید.
بریده کتاب(۳):
کسی که می خواهد سالم زندگی کند باید نسبت به برخی از امور بی اهمیت و بی توجه و نسبت به بسیاری از مشکلات کوچک، بی اعتنا باشد و در یک کلمه زندگی را سخت نگیرد.
در مسافرت رفتن، مهمانی رفتن، زن گرفتن، شوهر کردن و … سخت گیر نباشد.
تقید زیاد به چیزی و بزرگ کردن آن و سخت گرفتن کارها، عامل خستگی، فرسودگی، ناامیدی و از کار افتادگی خواهد شد.
انسان باید در عین مسئولیت پذیری و توجه به امور زندگی، آن را ساده بگیرد.
بریده کتاب(۴):
مومن باید از آنچه به او مربوط نمی شود، دوری کند.
ترک «مالا یعنیه» تعبیری است که در احادیث به کار رفته و مقصود آن، یعنی هر سخن و هر کاری که مقصودش تو نباشی و به تو کاری ندارد و تو در آن کار دیده نشده ای و دخالت داده نشده ای و به تو مربوط نیست.