مرد پشت روزنامه
کتاب مرد پشت روزنامه: ماجرای عجیب یک پسر فقیر بودایی میانماری
کتاب مرد پشت روزنامه
نویسنده: محبوبه زارع
نشر: کانون اندیشه جوان
بریده کتاب:
ویشال (افسر ارشد تل آویو) آهی کشید و گفت: خیلی فکر کرده ام. به نظر من ریشه هر محرومیتی به بی عدالتی بر می گردد.
پروفسور (یکی از مدیران ارشد تل آویو )انتظار دیگری از ویشال داشت…
زیرکانه سری تکان داد و گفت: و آن وقت این بی عدالتی به چه بر می گردد؟
آنگاه قبل از آنکه به ویشال فرصت فکر کردن و جواب بدهد، ادامه داد:
شهر تو، کشور تو، و همه کشور های جهان سومی از بی مدیریتی رنج می برند. جهان نیازمند مدیریتی یک سو و واحد است. مدیریتی که خداوند آن را به یهود واگذار کرده است.
ویشال با شنیدن کلمات پروفسور قلب خود را خالی یافت. خالی تر از قبل. تمام جان خود را در هراسی نامأنوس حس می کرد. دلش نمی خواست به بحث با او ادامه دهد.
بریده کتاب(۲):
ویشال به کره زمین زل زد و جواب داد: عملیات ما زمانی مدیریت است که در این جراحی، مردمی بی دفاع و کودکانی بی گناه قربانی نشوند. درست مطابق با منشور حقوق بشر سازمان ملل. پروفسور! آیا فکر نمی کنید اصلا در این دنیای متمدن و غرق تکنولوژی دیگر نباید جراحی با خونریزی همراه باشد؟ آن هم خونریزی بی گناهان…
پروفسور گفت: در جراحی ما هیچ قربانی ای بی گناه نیست. یادت باشد که گناه را ما تعریف می کنیم و گناهکاران را ما تشخیص می دهیم.
ص۳۶ و ۳۷
بریده کتاب(۳):
صدای پروفسور: هر تفکری که مقابل نظم نوین جهانی سد شود، گناه است. این را نه فقط ما بلکه وجدان هر انسان هوشمندی تایید می کند. و امروز …تفکر اسلامی این سد را ایجاد کرده است، پس گناه یعنی اسلام و گناهکارترین یعنی مسلمان. برای همین است که خون مسلمان برای ما خدمت گزاران اداره جهان، مقدمه کار به شمار می رود. یک مرحله پاکسازی و دفاعی
ص۳۷
بریده کتاب(۴):
عشق یکطرفه در این دنیا وجود ندارد. اینجا جهان عمل و عکس العمل است.
پانیسا هم به اندازه من عاشق است..او نمرده، چون ضربانهای قلب من، هماهنگ با قلب او جریان دارد.
ص۶۳
بریده کتاب(۵):
پروفسور:
این ما بودیم که میان اتاق هر دختربچه ای در دنیا باربی را نفوذ دادیم. یادت نرود که اگر کمر باریک باربی تا امروز هزاران هزاران دختربچه را به سو تغذیه کشانده، نشان موفقیت ما در الگوسازی از باربی بوده است. ذایقه کودکان دنیا را ما تعیین می کنیم…
ص۹۸
بریده کتاب(۶):
پروفسور:
ما برای اینکه بتوانیم بر زنجیره بشریت مدیریت کنیم، باید با حلقه های منفرد روبه رو باشیم، ام خانواده اولین عامل پیوند حلقه هاست. حلقه های به هم پیوسته در برابر جهانی شدن، مقاومت خواهند کرد… برای همین طبق پروتکل ها هر هزینه ای که صرف فروپاشی این بنیان شود، سرمایهگذاری در جهت نظم جهانی خواهد بود.
ص۱۰۳
بریده کتاب(۷):
پروفسور:
ویشال، تو هنوز اول راه هستی! هنوز از دنیا چیزی ندیده ای! ما در مسیر رستگاری انسان ناچار به ریختن خون های زیادی خواهیم شد. کشتی حیات بشر برای رسید به ساحل رفاه و سعادت، باید از اقیانوس خون عبور کند. باید پارو بزنی و تنها به ساحل چشم بدوزی.
ص۱۰۶
بریده کتاب(۸):
ویشال:
این شکوفه ها ظاهر است. آنچه اولین بار نگاهمان در تماشایش توقف می کند! اما باطن همان فصل نامریی آینده است. باطن، همان سیب هایی است که ماه ها بعد در سبد چیده می شود. اندیشه سطحی نگران در تماشای شکوفه ها توقف می کند و تفکر ژرف اندیشان در سبد سیب پرسه می زند.